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Ribollita

  • Ribollita mit poschierten Eiern

    Für 6 Personen
    Garzeit: 50 Minuten
    Schwierigkeitsgrad: 1 von 3

    Zutaten
    200g Palmkohl
    2 mittelgroße Karotten
    1 kleine Fenchelknolle
    2 Selleriestangen
    400g Dose Cannellini-Bohnen
    1 Zwiebel (fein geschnitten)
    3 Knoblauchzehen (zerdrückt)
    1 Lorbeerblatt
    1 Zweig Rosmarin
    400g Dose gehackte Tomaten
    1 Esslöffel Tomatenpüree
    1,25 Liter Gemüsebrühe
    Salz & Pfeffer
    Chilipulver oder Espelette-Pfeffer (nach Geschmack)
    Olivenöl
    FÜR DIE POSCHIERTEN EIER:
    Scheiben Sauerteigbrot
    6 Bio-Eier (müssen frisch sein)
    Essig

    Zubereitung
    1.In einem großen Topf etwas Olivenöl erhitzen.
    2.Fein gehackte Zwiebel, zerdrückten Knoblauch, geschnittene Sellerie, gewürfelte Karotten, fein in Scheiben geschnittenen Fenchel, Lorbeerblatt und Rosmarinzweig zugeben. Dünsten, bis die Zwiebel weich und goldbraun ist.
    3.Tomatenpüree, gehackte Tomaten und Gemüsebrühe zugeben. Zum Kochen bringen. 
    4.Die Hitze auf mittelstark reduzieren und 25 Minuten garen (das Gemüse sollte weich sein, aber noch bissig sein).
    5.Den fein geschnittenen Palmkohl in den Topf geben und einige Minuten kochen, bis er zusammenfällt.
    6.Die Cannellini-Bohnen spülen und abtropfen lassen. Dem Topf zugeben und wieder zum Kochen bringen.
    7.Bei niedriger Hitze köcheln lassen. Nach Geschmack mit Salz, Pfeffer, Chili oder Espelette-Pfeffer würzen.
    8.Wenn Sie die Suppe essen möchten, die poschierten Eier zubereiten.

    9.In einem kleinen Topf etwas Wasser erhitzen. Wenn das Wasser kocht, etwas Essig zugeben und dann bei niedriger Hitze sanft köcheln lassen.
    10.Das erste Ei aufschlagen und in ein Ramekin geben.
    11.Das Wasser schlagen, um einen sanften Strudel zu erzeugen.
    12.Das Ei vorsichtig in das siedende Wasser geben.
    13.Das Ei ca. 3 Minuten poschieren.
    14.Mit einem Schaumlöffel herausnehmen und auf Küchenpapier trocknen.
    15.Den Vorgang mit den anderen Eiern wiederholen.
    16.Die Suppe in einen Teller geben und mit einer Scheibe Brot belegen.
    17.Auf jede Scheibe ein poschiertes geben und etwas würzen.
    18.Sofort essen.

    Rezept von The Flexitarian
    https://theflexitarian.co.uk/recipe-items/ribollita-with-poached-eggs-vegetarian/

Erleben Sie eine offizielle Toskana-Tour mit

Truffle Cooking Class

There are two products that put Tuscany on the food and wine map: wine and truffles. Enjoy the best of both with a beautiful Cooking Class followed by a special wine tasting with Tuscan products.
Elevate your culinary experience! For all truffle lovers Tenuta Torciano offers a unique culinary experience to explore the tuscan delights with our exclusive truffle cooking lesson. During the Truffle Cooking you will have the opportunity to understand how and where the precious truffle grows, manipulate it, clean it and cook it to prepare your dishes together with our expert chef who will teach you all the secrets of how to taste it, keep it and conserve it. It will be a unique experience that only in Tenuta Torciano you will have the opportunity to explore.
The experience includes:
- Truffle lesson
- Cooking Class experience with truffles
- Lunch or Dinner with the local dishes cooked together
- Tour and Tasting of wines including our library reserve vintages

ab 130 Euro

Pisa Off-The-Beaten-Path 2-Hour Small-Group Walking Tour

Experience more than just the Leaning Tower. Explore the city! Enjoy a 2-hour guided walking tour of the city of Pisa, exploring the major attractions but also getting to see some of the sites that are off the beaten path and popular with locals. This walking tour will introduce you to the real city of Pisa, right up to and beyond the iconic Leaning Tower.
The tour is on level ground, which makes it wheelchair accessible and the walking at a leisurely pace. This is a unique experience to enjoy this unpretentious university city where you will have the opportunity to learn about the history and the monuments, as well as about everyday life of a small and lively Medieval Tuscan town. You will see the city from a different angle: discover hidden lanes, photograph the city from unusual places, plus see the Leaning Tower and other famous monuments.

ab 19 Euro

Florence Gourmet Tour with Food Wine and Guided Sightseeing of City Highlights

On our 4-hour walking food tour through Florence we will taste everything that makes this city’s cuisine special and unique, in at least 7 authentic stops you will observe how artisans make the famous cantucci (almond cookies), learn how to discern the genuine olive oil, sample the unmissable tasty ham along a huge variety of cured meat and pecorino cheese, taste the traditional vegetable and tomatoes bread soups. Usually fried bread is not associated with dessert, in Florence we will discover the sweet type that will blow your taste buds away. After so much relishing food we need something refreshing, it’s time for an artisanal ice-cream.
All this amazing food paired with proper wines only would be a great experience, doing it while wandering the most beautiful squares in Florence, admiring astonishing masterpieces such us the Giotto bell tower, the Brunelleschi dome, the churches of San Lorenzo and Santa Croce it’s a lifetime experience.

ab 70 Euro

Skip-the-Line Uffizi Gallery Including Special Exhibits

Skip-the-line ticket, guarantee to skip the long lines and inclusive of temporary exhibitions fees.

ab 20 Euro
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