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Fagioli all'uccelletto

  • Fagioli all'uccelletto (Kleine Vogelbohnen)

    Portionen: 4 Personen
    Kochzeit: 130 Minuten
    Kalorien: 500 pro Portion
    Schwierigkeitsgrad 1 (von 3)

    Zutaten:
    300 g frische Cannellini-Bohnen
    1/2 Glas natives Olivenöl extra 
    200 g Tomaten in der Dose
    4 Schweinswürstchen
    1 Stängel Salbei
    2 Knoblauchzehen
    Salz nach Geschmack
    Gemahlener Pfeffer nach Geschmack

    1. Zuerst die Bohnen kochen, was besondere Aufmerksamkeit erfordert: die Bohnen in einen Topf, wenn möglich aus Terracotta, geben und  vier Finger hoch Wasser bedecken.
    2. Langsam zum Kochen bringen und dann bei reduzierter Hitze kochen lassen, bis sie gar, aber noch fest sind.
    3. Wenn die Bohnen fertig sind, den Knoblauch und die Salbei in einer Pfanne in etwas Öl sautieren.
    4. Nach 2-3 Minuten die Tomaten aus der Dose zugeben und kochen, bis die Sauce ziemlich dick ist.
    5. Die zuvor gekochten Bohnen und die geschälten Würstchen  zugeben und mindestens 15 Minuten kochen lassen.
    6. Mit Salz und Pfeffer würzen und dann noch heiß servieren.

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Erleben Sie eine offizielle Toskana-Tour mit

COOKING CLASS IN A FAMILY HOUSE

Get ready to learn the secrets of the famous Italian cooking!!! The cooking school is offered in an old fascinating location originally home of Michelangelo Buonarroti!!! Our local and well renewed chef, will drive you with her expert and professional support to create the recipes you choose; our ingredients are fresh, organic, local “from farm to table” and fun is assured. At the end of the making, you will have the satisfaction to enjoy the dinner with the meal you have prepared, accompanied by a top local wine. You can choose among four different menu:
FIORENTINO:Crostone with Pecorino cheese, honey and walnuts; Homemade Tagliatelle with tomato or Ragout sauce; Tiramisù cake

 CRAZY FOR PASTA:Tagliatelle,Gnocchi, Ravioli

 MEDIEVAL EXPERIENCE: Ribollita, Pappa al pomodoro,Medieval cake

 PIZZA AND GELATO:  Pizza & Gelato

ab 89 Euro

MEDICI MASTERS OF FLORENCE

Our tour will allow to visit all the places in Florence where the series Medici Masters of Florence was filmed.
You will have a walking tour in the center of Florence (Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio courtyard, The Dome square with the history of Brunelleschi's Dome and the Gates of Paradise of the Baptistery). You will enter Palazzo Medici, the first palace of the Medici dinasty discovering the one of the most charming fresco of the city, San Lorenzo church - the Medici church - and the Medici Chapel with The Nwe Sacristy by Michelangelo.
You will avoid the long lines thanks to priority entrance tickets
The tour includes: an Italian coffee or cappuccino in the oldest coffee-shop of Florence and a glass of Prosecco wine at the end of the tour.

ab 65 Euro

Romantic Tour for 2 - Organic Wine & Food Tour In Chianti Wine Region (Tuscany)

Romantic Tour for 2 - Organic Wine & Food Tour In Chianti Wine Region (Tuscany) and time to see San Gimignano

Tour Length:
 7/8 hours (time flexible).
Departure Time: You can select on of the following start time you like (8:30am – 9:00am - 9:30am - 10:00am - 10.30 am)
Inclusions: Deluxe Mercedes/Audi car/minivan with professional English speaking driver, gratuities (optional), admission fees to church and museums, meals and beverage. Stop in Pisa and time to see the famous leaning tower
Note: This tour will be private
Special instructions: Comfortable walking shoes recommended. The vehicle will escort you for the entire tour. Our tours are flexible. Price include English speaking driver-guide for all tour long.

ab 480 Euro

Pasta-Kochkurs von Anfang an mit Zutaten der Saison und in kleiner Gruppe

Pasta in Italien gibt es in unzähligen Formen und Stile. Einige sind lang und dünn, wie Spaghetti. Andere sind bis zum Rand gefüllt mit Käse, geschmortem Fleisch, fantastischem Gemüse oder Fisch – Zutaten aus biologischem, saisonalen und regionalen Anbau. Dieser 3-stündige Kurs ist auf 8 bis 10 Teilnehmer begrenzt. Die individuelle Zusammenarbeit jedes Teilnehmers mit der Kochlehrerin ist garantiert. Erfahren Sie, wie Sie traditionelle Pasta formen und füllen, wie Sie die wichtigsten Teigarten für gefüllte Pasta zubereiten und wie Sie Ihre Nudelgerichte am besten mit jeweils eigenen köstlichen Saucen kombinieren.

ab 67 Euro
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