+49 (0)3222 1097029

Anmelden


Langsam gegartes Schweinefleisch

  • Langsam gegartes Schweinefleisch auf toskanische Art

    Für 6 Personen
    Garzeit 6-8 Stunden im Schongarer
    Schwierigkeitsgrad 1 von 3

    Zutaten
    250 g getrocknete Cannellini-Bohnen
    400g Schweinebauch (ca. 400 g)
    2 große Zwiebeln
    3 Karotten
    4 Tomaten
    2 Zucchini
    2 Knoblauchzehen
    3 Teelöffel Salbei
    frisch gemahlenes Salz und Pfeffer
    1 Dose Tomaten
    1 Glas weißer Chianti-Wein

    1. Die Bohnen über Nacht in kaltem Wasser einweichen.
    2. Die Bohnen abtropfen lassen und abspülen und in einen Schongarer geben.
    3. Die Zwiebeln und Karotten schälen, in grobe Stücke schneiden und seitlich im Schongarer verteilen. Tomaten und Zucchini dazugeben.
    4. Knoblauch und Salbei mischen. Diese Paste über den Schweinebauch verteilen und diesen in den Schongarer legen.
    5. Ein Glas Chianti zugießen und mit Salz und Pfeffer würzen.
    6. Auf hoher Stufe 5 Stunden kochen oder 8 Stunden auf niedriger Stufe.
    7. Einige Stunde vor dem Servieren eine Dose Tomaten zugegeben. Bei Bedarf mehr Wasser (oder Wein) zugeben. Meist behält der Schongarer aber den Dampf und die Flüssigkeit gut im Topf und man muss normalerweise nur sehr wenig Flüssigkeit zugeben.
    8.Wenn das Schweinefleisch gegart ist und langsam zerfällt, den Topfinhalt jede halbe Stunde gut durchmischen, damit sich die Aromen vermischen, und sicherstellen, dass alles mit der reichhaltigen Tomatensauce bedeckt ist.
    9. Mit knusprigem Brot servieren.

    Rezept von Cheryl Pasquier
    http://madhousefamilyreviews.blogspot.co.uk/2016/09/madhouse-recipe-tuscan-slow-cooked-pork-and-beans.html

Erleben Sie eine offizielle Toskana-Tour mit

Chianti Wine and Vinci half day Tour from Montecatini Terme

Experience a relaxed afternoon in the Chianti area with a special visit to a boutique winery. Enjoy our guided Chianti Wine tasting and a visit to the birthplace of the ingenious artist Leonardo da Vinci, surrounded by stunning views over vineyards and olive groves. Savour the tasting of our selection of Chianti wines, together with bruschetta topped with the best fresh extra-virgin olive oil and tomatoes, sample tuscan salami, pecorino cheese and prosciutto ham. Enjoy the classic Tuscan sweet dessert wine "Vin Santo", served with local cantucci biscuits.

ab 69 Euro

Skip-the-Line Accademia Gallery of Florence

You can find out the marvelous associated to the Michelangelo’s David, by joining the Accademia Gallery Tour, of about one hour long, conducted by professional licensed guides. In addition to exploring the highlights of the gallery, you will get to skip the line which barricades the entry to the museum on a daily basis. Choose from one of the seven departure times available when you book.

ab 35,2 Euro

Small-Group Tour: Chianti Winery, Chianti Classico and Greve in Chianti

Enjoy a taste of Tuscany on a 5-hour morning or afternoon trip to the Chianti region from Florence. With a guide just for your sole group, you’ll visit two boutique wineries and the market town of Greve in Chianti. In the wineries sample the renowned Chianti wine and learn about sangiovese grapes.

Maximum Group Limit: 8 people

ab 46,5 Euro

Chianti Classico food & wine tour

8 hour active food & wine tour to the Chianti Classico wine region, from 9.30 am to 5.30 pm with a professional English speaking sommelier. We’ll visit a small organic winery for an in-depth cellar tour and then end up tasting all the different wines produced at the winery. Next up we’ll pass by the Castello di Brolio. Then the trip goes to Panzano in Chianti where we will have a meat tasting lunch at famous butcher Dario Cecchini. In the afternoon we’ll visit another small Chianti Classico producer with another great tour & tasting.

ab 160 Euro
Hier suchen wir für Sie