Rufen Sie uns an: +49 89 45162949
E-Mail-Adresse
Passwort

Langsam gegartes Schweinefleisch

  • Langsam gegartes Schweinefleisch auf toskanische Art

    Für 6 Personen
    Garzeit 6-8 Stunden im Schongarer
    Schwierigkeitsgrad 1 von 3

    Zutaten
    250 g getrocknete Cannellini-Bohnen
    400g Schweinebauch (ca. 400 g)
    2 große Zwiebeln
    3 Karotten
    4 Tomaten
    2 Zucchini
    2 Knoblauchzehen
    3 Teelöffel Salbei
    frisch gemahlenes Salz und Pfeffer
    1 Dose Tomaten
    1 Glas weißer Chianti-Wein

    1. Die Bohnen über Nacht in kaltem Wasser einweichen.
    2. Die Bohnen abtropfen lassen und abspülen und in einen Schongarer geben.
    3. Die Zwiebeln und Karotten schälen, in grobe Stücke schneiden und seitlich im Schongarer verteilen. Tomaten und Zucchini dazugeben.
    4. Knoblauch und Salbei mischen. Diese Paste über den Schweinebauch verteilen und diesen in den Schongarer legen.
    5. Ein Glas Chianti zugießen und mit Salz und Pfeffer würzen.
    6. Auf hoher Stufe 5 Stunden kochen oder 8 Stunden auf niedriger Stufe.
    7. Einige Stunde vor dem Servieren eine Dose Tomaten zugegeben. Bei Bedarf mehr Wasser (oder Wein) zugeben. Meist behält der Schongarer aber den Dampf und die Flüssigkeit gut im Topf und man muss normalerweise nur sehr wenig Flüssigkeit zugeben.
    8.Wenn das Schweinefleisch gegart ist und langsam zerfällt, den Topfinhalt jede halbe Stunde gut durchmischen, damit sich die Aromen vermischen, und sicherstellen, dass alles mit der reichhaltigen Tomatensauce bedeckt ist.
    9. Mit knusprigem Brot servieren.

    Rezept von Cheryl Pasquier
    http://madhousefamilyreviews.blogspot.co.uk/2016/09/madhouse-recipe-tuscan-slow-cooked-pork-and-beans.html

Erleben Sie eine offizielle Toskana-Tour mit

Volterra Day Trip from Florence with Wine Tasting and Tuscan Lunch

Immerse yourself in Tuscan history with this 9-hour day trip from Florence to Volterra, including lunch and a wine tasting. Learn about ancient Etrusan history. See Voletrra's cathedral, Medici fortress, Palazzo dei Prior, and more. Admire the gorgeous countryside. Taste some great local wines and experience a full Tuscan lunch made with traditional recipes.

ab 199 Euro

Full-Day Chianti Tour by Vespa Scooter from San Gimignano

Spend a full-day riding across the gentle and tranquil roads of the Chianti landscape on this incredibly fun tour. Hop-on-board your very own Vespa scooter and explore the countryside for an unforgettable collection of views. Take a break at lunch stop on the way for a delicious meal accompanied by a tasting of wines.

ab 100 Euro

Small group Tuscan cooking class in a castle with optional transfer from Florence

Immerse yourself in an unforgettable 4 hour culinary experience at the historic Villa Pandolfini estate, on the hills over Florence. The accredited cooking school was the first of its kind and the best in the region. This is the perfect introduction to Tuscan cuisine for the aspiring foodie. Work alongside professional chefs and gain hands-on experience as you learn the secrets of Tuscan cooking, preparing a tantalising 4 course meal. Time permitting for all guests, enjoy a free guided tour of the 14th century villa and wine cellars.

ab 160 Euro

Bike and Bites: Small Group Florence Art and Street Food Tour

A small group, fun introductory Florence bike tour to discover the most important locations in town and to enjoy a tasty introduction to delicious Tuscan culinary traditions.

ab 49 Euro
Hier suchen wir für Sie
Suchen
Sichern als Lesezeichen
To Toskana auf Facebook